Bericht versturen
Xiangyang Youbo Photoelectric Co., Ltd
Huis
Huis
>
nieuws
>
Company news about Hoe de astronomische telescoop te gebruiken
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Hoe de astronomische telescoop te gebruiken

2023-09-08

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe de astronomische telescoop te gebruiken

1. Installatie: Kies een platform en installeer het statief, (equatoriale bevestiging), hoofdspiegel Jane, zoekspiegel, zenithspiegel, oculair (laag vermogen oculair eerst).
2. Debuggen: zie "Hoe een finderscope te debuggen?"
3Observatie: gebruik eerst de visuele methode om op het waargenomen doel te richten, en observeer vervolgens de vindscoop met de ogen,en pas de knop van de evenaar bevestiging totdat het doel is in het midden van de finderscope kruis. Oogobservatie en spiegel Als de zoekspiegel nauwkeuriger is, moet het oculair op dit moment een beeld hebben.en pas het knopje aan om het beeld helder te maken.

 

Hoe debug ik een vinderscope?

1. Tijdens de dag richt u eerst de hoofdlens op een ver weg gelegen doel (ongeveer 500 meter afstand), zoals een schoorsteen, een airconditioner, enz.Installeer een laagvergroting oculair (zoals een 20MM oculair) om het doel te vindenNa grofweg de spiegel met het doelwit in lijn te hebben gebracht, moet u het scherpstellingssysteem aanpassen totdat het doelwit helder is en in het midden van de hoofdspiegel, en vervolgens het statief volledig vergrendelen.
2Pas de drie schroeven op de vindscoop zorgvuldig aan en stel het doelwit dat door de hoofdspiegel wordt gezien in het midden van het kruis van de vindscoop.
3. Vervang het oogstuk met hoge vergroting (bijv. 10 mm oogstuk) en herhaal bovenstaande stappen.Het doel in de hoofdspiegel wordt altijd in het midden van het kruis van de zoekspiegel gecontroleerd.

 

Een equatoriale berg heeft drie assen:

1. horizontale as. Het is loodrecht op het grondvlak, het onderste uiteinde is verbonden met de statief, het bovenste uiteinde is verbonden met de poolas, en er is een horizontale hoogte dial.Draai rond de horizontale as om de horizontale hoek van de telescoop aan te passen.
2. Polaras (rechts opstijgingsas). Eén uiteinde is verbonden met de horizontale as, en de hoogtehoek van de horizon kan worden aangepast door de poolas op en neer te trekken.Het andere uiteinde is verbonden met de declinatieas in een hoek van 90°, en is uitgerust met een uurhoek schijf voor de aanpassing van de uurhoek (rechtse stijging) gericht door de telescoop.

3. De hellingsaxis: deze is 90° met de poolas verbonden en het bovenste uiteinde is 90° met de hoofdspiegel verbonden om ervoor te zorgen dat de spiegel parallel is aan de poolas.Het onderste uiteinde is verbonden met een tegenwicht, en is uitgerust met een declinatie schijf, die wordt gebruikt voor declinatie aanpassing van de telescoop wijzen.
 

Contacteer op elk ogenblik ons

+8617761309662
De bouw van 5, Centraal de Opto-elektronicaindustrieterrein van China, Hanmeng-Road, het Bureau van Laohekou Optochemical, Xiangyang-Stad, Hubei-Provincie, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons